Artur Alex Wolf

Téma diskuze: Artur Alex Wolf

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

Paní Michaela (Anonym) 24.06.2019 23:06

Arture, také se mi líbilo Vaše vaření, jen nebuďte tak skromně hodný.....jinak OK.

pondělí* (Anonym) 24.06.2019 10:28

Mně je Artur sympatický a jeho večer se mi líbil. Tolik zde diskutované knedlíky - nekynuté s práškem po peč - máme raději než kynuté. Nejedná se o "neznalost" vaření či "vaření začátečnice" (jak zde píše jakási kuchařinka), ale protože nám prostě chutná tužší konzistence. K pečeni knedlík karlovarský, ke zvěřině, líčkům na víně apod. knedlík perníkový. A rajská omáčka je určitě pracnější a vyžaduje větší um než většina Prostřeňáckých top pokrmů.

Lenka.B. (Anonym) 24.06.2019 12:34

pondělí* mluvíte mi z duše. U nás doma je to stejné. :-)

rkolarsky 22.06.2019 02:56

Podle me Art uvaril vyborne. Handicap byla nova kuchyn, nove nastehovani do noveho bytu. Nezda se to, ale v nove kuchyni se vari obtizne. Ale jidlo bylo fajn, zabava 100%. Sesli jsme se po nataceni u nas doma a vecereli dohromady (bez kamer), a jak Art tak jeho manzelka Kacka jsou fajn lide. Budeme se schazet dal a jam radost z toho, ze jsem poznal nove kamarady.

anonymous_kulihrasek jn. JUDr. PHDr. Dc. (Anonym) 21.06.2019 23:49

Často se zde ptáte co je to ta kundořiť. Visvětlím. Je to lahodní řitní svěrač který je zdrojem roskoše a také lahodné potravy i překvapení. A to u múžů. Take se do něj zastrkuje lofas a všichni bukové to mají prostě jako pánskou píču. Poproste sveho otce bratra psa nebo někoho at se zapře mezi futra a rostáhněte mu půlky a začněte jazíčkem mlsat čokooko. Tak poznate jak chutná lahodná kundořiť.

Lenka.B. (Anonym) 21.06.2019 11:57

Předkrm, v jednoduchosti je krása, ale měl si s tím více esteticky pohrát. Polévka se mi zdála kalná, ale všem chutnala. Hlavní chod super, připomněl mi moje rodiče a prarodiče. Takhle se dělala u nás rajská ( bez kečupu, ten neexistoval) a i přesně ten knedlík s práškem. Kynutý nikdo nechce, protože se v omáčce hned rozmočí a není do čeho kousnout. ;) Dezert dost podivný, hodně práce a výsledek nulový. Ale za tu rajskou 8 bodů bych dala. ;)

anonym 11:57 (Anonym) 22.06.2019 21:49

Polévka byla kalná. V papiňáku se nedá sbírat sražená bílkovina, tak se musí přecedit. Na rajskou jen protlak, nebo rajčata z konzervy bez kečupu. Z čerstvých rajčat uvařená omáčka nemá pěkně sytou červenou barvu. Proto přidat konzervu. Knedlík z prášku dělá jen kuchařka začátečnice. Tento by se nerozmočil ani za týden, jak byl těžký. Když knedlík, tak kynutý, vařený na páře a lehký jako peříčko. A k masovým kuličkám bych volila rýži, nebo těstovinu.

)))21:49 (Anonym) 23.06.2019 11:05

Trošku si pletete pojmy: knedlík Z PRÁŠKU a knedlík S PRÁŠKEM (do pečiva) je hodně velký rozdíl. Kynutý "peříčkový" knedlík nacucne omáčku a rozmočí se, což mi kazí chuť. A masové koule v omáčce jsou někdy lepší než hovězí plátek....... prostě chtě jsou různé.

anonym 11:03 (Anonym) 23.06.2019 14:39

Pojmy si nepletu, jen jsem se špatně vyjádřila. Měla jsem na mysli knedlík s práškem do pečiva.

cool.dana 22.06.2019 22:25

Chytrá jsi jak rádio a všem chutnalo. Tak si nech svoje moudra pro vnoučata.

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama