Boršč
Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Suroviny
300 g | hovězího masa |
300 g | vepřového masa |
200 g | hlávkového zelí |
kořenová zelenina | |
1 | červená řepa |
2 | větší brambory |
celé nové koření | |
3 | bobkové listy |
zakysaná smetana | |
citronová šťáva | |
sůl | |
pepř |
Postup
Do hrnce dáme maso všeho druhu, co máme doma, a necháme vařit cca 2 hodiny. Pak maso vyndáme, obereme a do vývaru dáme kořenovou zeleninu: mrkev, celer, petržel a červenou řepu a vaříme 20 minut, osolíme a opepříme. Asi po 10 minutách přidáme nakrájené zelí, brambory na kostičky a uvaříme doměkka. Nakonec přidáme citronovou šťávu, smetanu a máme hotovo.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací