Boršč

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Tomáš Müller

Boršč
Boršč

reklama

Suroviny

300 ghovězího masa
300 gvepřového masa
200 ghlávkového zelí
kořenová zelenina
1červená řepa
2větší brambory
celé nové koření
3bobkové listy
zakysaná smetana
citronová šťáva
sůl
pepř

Postup

Do hrnce dáme maso všeho druhu, co máme doma, a necháme vařit cca 2 hodiny. Pak maso vyndáme, obereme a do vývaru dáme kořenovou zeleninu: mrkev, celer, petržel a červenou řepu a vaříme 20 minut, osolíme a opepříme. Asi po 10 minutách přidáme nakrájené zelí, brambory na kostičky a uvaříme doměkka. Nakonec přidáme citronovou šťávu, smetanu a máme hotovo.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!