Bramborová kaše s kuřetem

Jídlo bylo zvláštní v tom, že Adriana použila na přípravu kaše fialové brambory.

Doba přípravy: nad 2 hodiny

Autor receptu: Andriana Ivas

Bramborová kaše s kuřetem
Bramborová kaše s kuřetem

reklama

Suroviny

1 kgmrambor
1 hrnekmléko
máslo
3-4kuřecí prsa
mletá červená paprika
med
sůl
pepř

Postup

Kuřecí prsa opláchneme a nakrájíme na kousky. Připravíme si marinádu z medu a červené papriky, přidáme pokrájené kuřecí maso a dáme do lednice asi na hodinu. Poté maso osmažíme na pánvi spolu s marinádou. Hotové maso podáváme s bramborovou kaší, kterou jsme připravili klasickým způsobem: brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a rozmačkáme. Přidáme hrnek teplého mléka, máslo a vyšleháme.

reklama