Bruschetta

Monika do svého italského předkrmu přidala pro výraznější chuť ještě kapary. Někomu chutnala víc bruschetta včera u Ivany, jinému zase ta dnešní.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Monika Moravcová

Bruschetta
Bruschetta

Suroviny

8středně velkých rajčat
70 mlolivového oleje
svazek bazalky
2 hrstikapary
3stroužky česneku
bageta
sůl
pepř
Reklama

Postup

Rajčata přepůlíme a vydlabeme semínka, dužinu pak nakrájíme na kostičky. V míse promícháme s olivovým olejem, natrhanou bazalkou a kapary, osolíme a opepříme. Plátky bagety nasucho opečeme v troubě, potřeme česnekem a navrstvíme na ně rajčatovou směs.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
7