Bruschetta s rajčaty a mozzarellou

Jednoduchý italský předkrm uváděl meníčka na začátku týdne hnad dvakrát – zde byl ještě navíc se slaninou.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Ivana Šedová

Bruschetta s rajčaty a mozzarellou
Bruschetta s rajčaty a mozzarellou

Suroviny

5plátků toustového chleba
mořská sůl s mořskou řasou
5rajčat
bazalka
1česnek
90 gmozarelly
100-150 ganglické slaniny
Reklama

Postup

Nakrájíme slaninu, kterou vypražíme na pánvi a necháme vychladnut. Rajčata, mozzarellu a bazalku nakrájíme na drobné kostičky, ochutíme mořskou solí, trochou česneku, vše smícháme, přidáme vypraženou slaninu a klademe na opečený toustový chléb.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama