Čekání a studené jídlo! Co ještě hosty v Prostřeno! u Gianfranca potká?

Mistr italské kuchyně se narodil a vyrůstal na Sardinii, která se neomylně podepsala na jeho vášnivém vztahu k jídlu.
Gianfranco Coizza Prostřeno!
Gianfranco Coizza Prostřeno!
archiv TV Prima

reklama

Ve čtvrtek pozve své konkurenty do vlastní restaurace Gianfranco Coizza. A bude se snažit představit speciality ze Sardinie. Jak ale pochodí?

Podívejte se, jak budou hosté čekat:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXII (4): Čekání

Jako hlavní chod nabídne tresku po katalánsku, čímž neoslní. A hned ze dvou důvodů. Hosté musejí na jídlo dlouho čekat a navíc je studené. Což vadí Zdeňkovi Pohlreichovi, který je přesvědčený o tom, že hlavní chod má být teplý.

Podívejte se, jak budou hosté komentovat teplotu jídla:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXII (4): Studené jídlo

Zdeněk se do Gianfranca pořádně obuje. Hledá totiž, na čem by sebral body. Za čekání? Nebo za jiný gastro prohřešek?

Podívejte se, jak hostům chutná dezert:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXII (4): Málo sladký dezert

Jako dezert dostanou profíci u stolu tiramisu na sardinský způsob. Zdeňkovi to nevadí, jen se optá, jestli tiramisu není náhodou z pomazánkového másla. A slovy dalších účastníků Prostřeno! potvrdí, že dezert byl dobrý, ne moc sladký. Což považuje za velmi častý komentář v pořadu Prostřeno. Přitom ale ví, že právě tiramisu má dodat energii. Jako dobrota pro muže, kteří se vracejí z vykřičeného domu – jak praví pověst.

Dívejte se na premiérové Prostřeno! každý všední den od 17.50 na Primě.

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

Zdeněk Pohlreich rozhovor

Prostřeno!: Exkluzivní rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

reklama

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!