Cikánský chlebík s granátovým jablkem, dýňovou espumou a bažantím filátkem
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
5 cl | olivového oleje |
1 | menší dýně Hokkaidó |
granátové jablko | |
2 | menší cibule |
3 | bažantí prsa |
2 dcl | smetany |
bylinky | |
rukola | |
trochu citronové šťávy | |
kyška (podmáslí) | |
4 | hrnky polohrubé mouky |
1 | kypřicí prášek do pečiva |
sůl | |
pepř |
Postup
Na oleji orestujeme dýni nakrájenou na kostky, poté přidáme cibuli a necháme orestovat do změknutí. Pak přidáme smetanu, koření a rozmixujeme na řídkou kaši a uděláme espumu. Vše smícháme dohromady, uválíme placku, opečeme na suché pánvi. Pak naservírujeme s opečeným bažantím prsem.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací