Čokoládové brownies
Přestože nemá Sebastian s pečením moučníků zkušenosti, sladká tečka mu vyšla na výbornou.
Doba přípravy: do 30 minut

Suroviny
350 g | čokolády (50–60 % kakaa) |
250 g | másla, nakrájeného na kousky |
3-4 | vejce |
250 g | krupicového cukru (nejlépe hnědého) |
100 g | hladké mouky |
1 | smetana ke šlehání |
mascarpone |
Postup
Troubu si předehřejeme na 160°C. Čokoládu nalámanou na kostičky rozpustíme spolu s máslem. Vejce vyšleháme spolu s cukrem. Obě směsi spojíme a opatrně přisypeme hladkou mouku a vše vymícháme dohladka. Těsto vlijeme na plech a pečeme 30-35 minut. Hotové brownies podáváme se šlehačkou a mascarpone.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací