Country kotlíkový guláš s šiškou

Doba přípravy: nad 2 hodiny

Autor receptu: Vladimír Vlach za Country rádio

Country kotlíkový guláš s šiškou
Country kotlíkový guláš s šiškou

reklama

Suroviny

vepřové plecko
slanina
domácí sádlo
mletá paprika
bobkový list
tymián
kmín
cibule
feferonky
rajčata
paprika červená, zelená, žlutá
točené pivo
šišky
sůl
pepř

Postup

V kotlíku nad ohněm rozmícháme domácí sádlo, vložíme nakrájenou cibuli a slaninu. Restujeme a následně zasypeme červenou sladkou paprikou a přidáme kmín. Vložíme na kostky nakrájené vepřové plecko a mícháme, až maso pustí šťávu. Přidáme nahrubo nakrájenou papriku a rajčata. Stále mícháme a přikládáme pod kotlík. Podléváme pivem. Až je maso měkké, zahustím chlebem, je-li potřeba. Podáváme s čerstvým chlebem a smrkovou šiškou.

reklama