Domácí bagetka, míchaný zeleninový salát provoněný anglickou slaninou
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
Domácí bagetka: | |
---|---|
500 g | chlebové mouky |
1/2 | droždí |
trochu cukru | |
trochu soli | |
máslo |
Salátek: | |
---|---|
okurky | |
rajčata | |
římský salát | |
anglická slanina | |
olej extra virgin | |
trochu cukru | |
sůl | |
pepř |
Postup
- Domácí bagetka: Zaděláme kvásek, do mísy dáme mouku, sůl, přidáme kvásek, zamícháme a necháme vykynout. Poté vytvarujeme bagetky, potřeme máslem a pečeme na 160 °C asi 20 minut.
- Salátek: Zeleninu si omyjeme a pokrájíme, dáme do mísy a zamícháme. Z octa, soli, pepře a oleje si připravíme zálivku a přidáme ji do salátu. Anglickou slaninu zarestujeme a přidáme k salátu.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací