Domácí kuřecí paštika s francouzskou bagetou

Paštika je už po dlouhou dobu velmi oblíbený předkrm. Zde doplněná domácí bagetou, což se cení…

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Kateřina Koppitzová

Domácí kuřecí paštika s francouzskou bagetou
Domácí kuřecí paštika s francouzskou bagetou

Suroviny

500 gkuřecích jater
brusinky, nakládané
půl kostky másla
majoránka
mandle
2stroužky česneku
1cibule
1panák smetany
sůl
pepř
Reklama

Postup

Kuřecí játra opláchneme a společně s cibulí orestujeme, přidáme koření. Poté přendáme do vyšší nádoby, přidáme máslo a tyčovým mixerem rozmixujeme. Na závěr přidáme brusinky a mandle, necháme vychladit a podáváme s francouzskou bagetou.

Reklama
Reklama