Francouzská cibulačka s bagetkou a sýrem

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Pavel Miko

Francouzská cibulačka s bagetkou a sýrem
Francouzská cibulačka s bagetkou a sýrem

reklama

Suroviny

500-750 gčervené cibule
300 mlbílého vína
hladká mouka
hovězí vývar
sádlo
jíška
bagetka
sýr dle chuti
sůl
pepř

Postup

Červenou cibuli nakrájíme nadrobno a necháme za restovat lehce do hněda na sádle, poté zaprášíme hladkou moukou. Uděláme jíšku a cibuli zalijeme hovězím vývarem. Ke konci polévku osolíme, opepříme, přidáme bílé víno a necháme provařit, poté zahustíme jíškou. Bagetku nakrájíme na plátky a zapečeme v troubě se sýrem.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!