Guláš v chlebu

Doba přípravy: do 2 hodin

Autor receptu: Roman Tomek

Guláš v chlebu
Guláš v chlebu

reklama

Suroviny

500 ghovězího masa
4 stroužkyčesneku
2 lžičkysladké papriky
1 lžičkapálivé papriky
majoránka
2cibule
chléb
sůl, pepř

Postup

  1. Na cibuli orestujeme maso, přidáme sladkou i pálivou papriku, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Dusíme, dokud maso nezměkne, což trvá 50 minut.
  2. Připravíme si malé bochníčky chleba, které sežřízneme a vydlabeme. Guláš zahustíme vydlabanou střídkou chleba, přidáme česnek, majoránku, sůl a pepř. Povaříme ještě 15 minut. Hotový guláš podáváme ve vydlabaném chlebu.

reklama