Hosté jsou nadšeni z Honzovy zábavy, vezme je na střelnici!

Student Jan (19) vaří rád a je vidět, že nevaří poprvé. Rozhodl se pro odlehčené moderní menu a hosty vezme na střelnici.
Mladý hostitel - Prostřeno!

Ve čtvrtek se nelehké úlohy kuchaře a hostitele ujme mladý student Jenda, který bydlí ještě doma s maminkou v paneláku v Českých Budějovicích. Prý se v kuchyni motá už jedenácti let. I on zariskoval s rybou, tentokrát je v podobě předkrmového tartaru z lososa a pro některé je to premiéra – a úspěšná. První chod všem hostům chutná. Tomatová polévka sypaná parmazánem už nedopadne tak jednoznačně, Eva s Jaruškou rajskou polévku totiž vůbec nejedí. Tato sice není jak ze školní jídelny, je italského typu, víc kořeněná, hustá a kyselejší, takže Jaruška ji vezme jakž takž na milost, Eva se ale omluví. Té nechutná ani hlavní chod, Jendův kuřecí stehenní steak na rozmarýnu s gratinovaným bramborem je pro ni „parodií na steak“, ostatním ale jídlo chutná, hlavně brambory zapečené se smetanou a sýrem.

Střelnice

Střelnice - Prostřeno!
Střelnice - Prostřeno!

A čím Honza nejvíc zaboduje? Pěkně naservírovaným čokoládovým brownies se zakysanou smetanou, zdobeným pistáciemi a mátou. A také zábavou, návštěvou střelnice s instruktorkou. Kdo střelbu oželí a kdo provrtá terč nejpřesněji? Kolegy si získá v neposlední řadě i tím, jak pozorný je to přes své mládí hostitel. Natrénováno má prý z brigád v restauraci, kde také prohloubil svůj zájem o gastronomii.

Sledujte premiérové Prostřeno! v 17.50 a hlasujte!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama