Hotovka, masová směs lidovka

Pod lidovým názvem se skrývají vepřenky z mletého masa.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Jaroslav Krumpl

Hotovka, masová směs lidovka
Hotovka, masová směs lidovka

Suroviny

vepřové mleté maso
plnotučná hořčice
cibule
česnek
majoránka
strouhanka
majonéza
kečup pálivý
strouhaný sýr
chléb
Obložený letní chlebíček
veka
máslo
rajče
cibule
majonéza
nastrouhaný sýr

reklama

Postup

  1. Mleté maso ochutíme, jako když připravujeme karbanátek, a osmažíme na omastku na pánvi. Chleba potřeme hořčicí, majolkou, dáme na to usmažený karbanátek a posypeme cibuli a strouhaným sýrem.
  2. Obložený letní chlebíček: Veku namažeme trochou másla, na to dáme kolečka rajských, poté dáme kolečka cibule, dle libosti můžeme potřít majonézou, a nakonec zasypeme strouhaným sýrem.

reklama