Hovězí líčka na červeném víně, šťouchaný brambor
Doba přípravy: do 2 hodin

Suroviny
1 kg | hovězích líček |
200 ml | červeného vína |
3-4 PL | rajského protlaku |
divoké koření | |
kořenová zelenina | |
hovězí vývar | |
šalotka | |
máslo | |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup
Omytá líčka orestujeme na pánvi, v hrnci si orestujeme šalotku a nakrájenou kořenovou zeleninu. Poté přidáme rajský protlak a koření, nalijeme víno a vložíme líčka a necháme dusit. Po třiceti minutách přidáme vývar a necháme vařit doměkka. Líčka vyjmeme, omáčku přepasírujeme přes sítko a dochutíme, můžeme přidat i trochu cukru. Podáváme se šťouchaným bramborem.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací