Hovězí maso na červeném víně s bramborovým pyré
Doba přípravy: nad 2 hodiny

Suroviny
1 kg | hovězího krku |
300 ml | červeného vína |
kořenová zelenina | |
2 kg | brambor |
rajčatový protlak | |
máslo | |
mléko | |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup
- Zprudka orestujeme na oleji na kostky nakrájené hovězí, vyndáme z hrnce a přidáme nakrájenou kořenovou zeleniny a opečeme. Zarestujeme rajský protlak, podlijeme vínem a vyvaříme alkohol, zalijeme vývarem, vrátíme maso a dusíme aspoň 2 hodiny, omáčku zjemníme máslem a hotovo.
- Bramborová kaše: Uvaříme brambory doměkka, prolisujeme, přidáme máslo a mléko. Dochutíme solí.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací