Hovězí polévka

A další vývar. I ten se povedl a Petr myslel na to, že dámy mají rády zeleninu na malé kousky. Pro jistotu ji rovnou nastrouhal a před kamerou i uválel domácí nudle.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Petr Jablečný

Hovězí polévka
Hovězí polévka

Suroviny

hovězí kosti
celer
petržel
cibule
mrkev
černý pepř
nové koření
domácí nudle
sůl
pepř
Reklama

Postup

Hovězí kosti a očištěnou zeleninu dáme do jednoho hrnce, zalijeme vodou, přidáme koření a vaříme na mírném ohni ideálně až tři hodiny. Hotovou polévku přecedíme, zeleninu a maso pokrájíme a vrátíme do polévky. Podáváme s domácími nudlemi, připravenými klasickým způsobem a uvařenými zvlášť v osolené vodě.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama