Hovězí vývar, domácí nudle

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Simona Postolková

Hovězí vývar, domácí nudle
Hovězí vývar, domácí nudle

reklama

Suroviny

hovězí maso na polévku
kořenová zelenina
majoránka
sůl
pepř
Domácí nudle:
100 - 150 ghrubé mouky
1vejce

Postup

  1. Hovězí maso dáme spolu s kořenovou zeleninou do hrnce a zalijeme vodou. Na mírném plameni vaříme vývar několik hodin. Poté polévku přecedíme, maso obereme a zeleninu pokrájíme. Znovu přivedeme k varu a v polévce uvaříme domácí nudle. Dochutíme solí, pepřem a majoránkou.
  2. Domácí nudle: Smícháme ingredience do tuhého těsta, vyválíme, necháme oschnout a poté krájíme tenké nudle.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!