Hovězí vývar s čerstvou zeleninou a domácí nudle

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Ivana Zídková

Hovězí vývar s čerstvou zeleninou a domácí nudle
Hovězí vývar s čerstvou zeleninou a domácí nudle

reklama

Suroviny

hovězí maso na polévku
morkové kosti
kořenová zelenina
nové koření
celý pepř
1cibule
sůl
pepř
Domácí nudle:
300 ghrubé mouky
1vejce
sůl

Postup

Maso a kosti dáme do vody, přidáme sůl, celý pepř a nové koření, rovněž očištěnou kořenovou zeleninu a vaříme pozvolna na mírném ohni. Připravíme si těsto na nudle, vyválíme asi 1 mm tenkou placku a necháme oschnout. Pak nakrájíme na tenké nudličky a vaříme v osolené vodě do změknutí. Maso a zeleninu nakrájíme na kostičky.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!