Hovězí vývar z oháňky

Hostitel soupeře trochu oklamal. Místo oháňky vařil hovězí žebro a do polévky zavařil kupované nudle, byť kvalitní a od domácích skoro k nerozeznání.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Sebastian Šimčík

Hovězí vývar z oháňky
Hovězí vývar z oháňky

reklama

Suroviny

hovězí oháňka
kořenová zelenina
bobkový list
nové koření
1cibule
petrželová nať
těstoviny
sůl
pepř

Postup

Maso vložíme do studené vody v tlakovém hrnci, přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, koření a necháme vařit. Bokem uvaříme těstoviny, které následně přidáme do polévky s povařeným naporcovaným masem a zeleninou, ozdobíme nasekanou čerstvou zelenou petrželkou.

 

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!