Hovězí vývar z oháňky
Hostitel soupeře trochu oklamal. Místo oháňky vařil hovězí žebro a do polévky zavařil kupované nudle, byť kvalitní a od domácích skoro k nerozeznání.
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
hovězí oháňka | |
kořenová zelenina | |
bobkový list | |
nové koření | |
1 | cibule |
petrželová nať | |
těstoviny | |
sůl | |
pepř |
Postup
Maso vložíme do studené vody v tlakovém hrnci, přidáme kořenovou zeleninu, cibuli, koření a necháme vařit. Bokem uvaříme těstoviny, které následně přidáme do polévky s povařeným naporcovaným masem a zeleninou, ozdobíme nasekanou čerstvou zelenou petrželkou.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací