Hříbková směs na toastovém chlebu

Houby na předkrm si nasbíral hostitel sám.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Tomáš Crha

Hříbková směs na toastovém chlebu
Hříbková směs na toastovém chlebu

Suroviny

směs hřibovitých hub, nasekaná
2-3stroužky česneku
čerstvá paprika (červená, bílá, zelená)
drcený kmín
1lžička másla
1cibule
sádlo
sůl
pepř
Reklama

Postup

Nasekané houby podusíme na sádle, přidáme drcený kmín a nasekaný česnek. Až se začne voda vyvařovat, tak přidáme na stejné nudličky nakrájenou papriku a cibuli, osolíme a opepříme. Dusíme doměkka a nakonec přidáme lžicí másla pro zjemnění. Podáváme na teplém toastovém chlebu nebo topince.

Reklama
Reklama