Italská kapsa, pečené brambory, dip, salát

Doba přípravy: nad 2 hodiny

Autor receptu: Karin Priesnitzová

Italská kapsa, pečené brambory, dip, salát
Italská kapsa, pečené brambory, dip, salát

reklama

Suroviny

2kuřata
1balení mozzarelly
sušená rajčata
bazalkové pesto
špenát
1 kgbrambor
Koření:
zauzená paprika
sušený česnek
olej
sůl
pepř

Postup

  1. Kuře si rozbouráme, stehna použijeme do vývaru, do hlavního chodu použijeme prsa, nožem vytvoříme kapsu. Uvnitř kapsy osolíme a promažeme bazalkovým pestem, plníme listovým špenátem, rajčaty, a mozzarellou. Takto připravená prsa zatáhneme na pánvi z každé strany asi 5 minut. Poté vložíme do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme 10 minut.
  2. Brambory si omyjeme, očistíme, nakrájíme na měsíčky, okořeníme a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 45 minut, dozlatova.

reklama