Iva Jonáková

Téma diskuze: Iva Jonáková

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

A.l.enaanonym (Anonym) 29.05.2018 09:57

Huráááá... a blahopřeji k zasloužené výhře. :)

Bohouš Pištora (Anonym) 28.05.2018 20:10

Gratuluji, byl jsem přesvědčen, že od diváků ze výhra bude, to je jediné hodnoceno spravedlivě.Kdyby nebylo křiváků, výhra by ji měla náležet celá.

jiřinaaa (Anonym) 01.06.2018 10:06

souhlas s vámi

Miroslava Šťastna 28.05.2018 19:18

Gratuluju k zasloužené výhře byla jste nejlepší

jitka sehnoutkova 28.05.2018 17:22

Gratuluji k zasloužené divácké výhře!

Princezna Pampeliška (Anonym) 28.05.2018 16:46

Ivo, moc Vám výhru přeji.

horáčková olga 28.05.2018 15:31

Moc gratuluji paní byla milá dobře vařila a jsem ráda že vyhrála u diváků plně si to zasloužila.Gratuluji super.

B. P. 28.05.2018 13:46

Paní Ivo, moc Vám gratuluji také k divácké výhře. Zasloužila jste si ji:-)

28/05/2018 (Anonym) 28.05.2018 12:36

Zajímavá diskuze o zmrazených potravinách (viz komentáře níže). Potraviny sice vydrží v mrazáku, ale já také upřednostňuji čerstvé. Při sebelepší péči má maso rozmrazené a maso čerstvé jinou chuť, i zelenina. Jako nouzovku mrazák beru (třeba zrovna u té darované zvěřiny nebo přebytku ze zahrádky), ale nevidím smysl v novém a novém zamrazování surovin a následné konzumaci těch mražených z dřívější doby. Ani jako pěstitel a chovatel bych chuť potraviny (uskladněné 3 roky v mrazáku) neměla.

jiřinaaa (Anonym) 01.06.2018 10:08

Chtělo by to vidět vidět, při srovnávacím testu, zda byste ty masa poznala:-)

Asi jako Radek John, když hodnotil vína.:-)

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama