Ivana Míková

Téma diskuze: Ivana Míková

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Pro vstup do diskuze se prosím přihlaste ke svému iPrima účtu.
mefvf fi (Anonym) 05.08.2019 10:22

cooto jeeeee

Anonymous (Anonym) 19.07.2019 15:26

Povahově jste mi neseděla-nemastná,neslaná. U svého večera jste byla nejmilejší, ani jsem Vás nepoznávala. Ale k jídlu :-). Jste myslím opravdu dobrá kuchařka, a ani jste se mi nezdála nervózní, ale to je asi tou povahou :-).

petr.slezak 09.07.2019 19:12

Příjemná žena, upřímná, hodná, fajn. Je vidět ze vaří dlouho, šlo jí to dobře od ruky. Oprávněná výhra!

ivikivik (Anonym) 06.07.2019 18:17

Spravna zenska,opravdova, na nic si nehraje.Patri ji pravem vyhra.

Obecně: (Anonym) 06.07.2019 15:50

nic proti Ivaně, ale to opravdu neexistuje do vývaru nic jiného než nudle a JÁTROVÉ knedlíčky??? Fakt nápadité...............................

Anonymous (Anonym) 06.07.2019 16:31

... já viděla i růžičkovou kapustu... :-)

Anonymous (Anonym) 06.07.2019 16:00

15:50 Obecně je to bohužel povážovano za sváteční polévku. Váš neotřelý a originální nápad ? Povídejte...

Obecně: (Anonym) 08.07.2019 12:03

Nejde-bohužel-o můj nápad, přiznám se, mám načteno, ale na chuť to nemá vliv
-kapání, strouhání, drobení
- svítek piškotový (nikoliv vaječná placka na pánvi)
- knedlíčky/nočky z odpalovaného těsta, z krupice, z polenty, drožďové, žemlové
- plněné drobné kapsičky na způsob tortelliny (u nás se jim říká krapličky)
A tato těsta lze dochutit bylinkami, houbovým kořením, šunkou, špenátem....................

Anonymous (Anonym) 08.07.2019 14:01

12:03 Hezké, že jste nám tu opsal/a polévkové zavářky, ale ne vše se hodí do hovězího vývaru a ne na všechno je čas. :)

Obecně: (Anonym) 08.07.2019 15:22

re-14:01 Jenom upřesňuji: zavářky jsem NEOPSALA, ale POPSALA, vařím tak už mnoho let. Že je mám "načteny" jsem napsala proto, že jsem je nevymyslela já, nerada se chlubím cizím peřím. Co se týká času, tak 2/3 uvedených nezabere příprava víc času než knedlíčky játrové, některé jdou připravit i předem - jak je v Prostřeno častým zvykem. Ale o nic nejde, hlavně, že nám chutná a s játrovými knedlíčky na věčné časy!!!!!

Další příspěvky

reklama