Ivo Naglík

Téma diskuze: Ivo Naglík

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

Anonymous (Anonym) 13.02.2018 11:18

Jaj pan Naglik sikovnej more nejlepsi na svete

anonymA (Anonym) 11.02.2018 09:39

Jsem stará, ostravská, vysokoškolská a frigidní gunda. Tento týden je velmi zajímavý a proto musím připomenout, že není tak dlouho, co se psi a kočky jedli normálně. Byla to delikatesa a psí sádlo jsme dávali dětem na průdušky jako obklad a do polévky, bylo to zdravé. Je mi 96 let a za mých mladých časů se pes opravdu připravoval jako delikatesa. Ještě doplním, že i polévka z havranů byla velmi oblíbená a dobrá pochoutka.Jako přílohu k psí pečeni volte zásadně zelí červené, chcete-li, modré.

sabča3131 (Anonym) 10.02.2018 19:54

Vážení a milí diskutéři,

Ráda bych touto cestou sehnala nějakou milou a spřízněnou kamarádku na erotické hrátky,trochu tvrdšího kalibru.Myslím,že i ve stáří je dost času napravit mladickou nerozvážnost.Vím,že tento pořad je o vaření a můj příspěvek bude tedy tvrdě okomentován,avšak v některých příspěvcích nacházím mnoho společných vlastností.

Děkuji za kladné i záporné reakce.

sabča 3131 10.02.2018 20:37

Milý pane nebo paní. Buďte tak hodný/á a nepoužívejte můj nick. A nepište ty vaše bláboly. Je mi moc líto, že kvůli vám, pokud budu chtít něco okomentovat, budu se muset přihlásit, což se mi mnohdy, díky technice, nedaří. Děkuji pěkně a běžte laskavě do háje zeleného. Sabina.

Jana Novotná (Anonym) 10.02.2018 13:59

Souhlasím s paní Barborkou K. (Anonym) 10.02.2018 00:06
Pane Ivo, uvařil jste skvěle, bodujete také férově, doufám, že vyhrajete alespoň výhru od diváků. Každopádně přeji v životě jen to nejlepší, ať se vám daří.

Kocour Felix (Anonym) 10.02.2018 12:44

Slušný a sympatický kluk. Uvařil dobře, ale sami jsme viděli, že to nehrálo roli, 5 bodů a méně by od těch dvou slepic dostal i Zdenda Polreich.

sabča3131 (Anonym) 10.02.2018 11:28

Vážení a milí diskutéři,

Ráda bych touto cestou sehnala nějakou milou a spřízněnou kamarádku na erotické hrátky,trochu tvrdšího kalibru.Myslím,že i ve stáří je dost času napravit mladickou nerozvážnost.Vím,že tento pořad je o vaření a můj příspěvek bude tedy tvrdě okomentován,avšak v některých příspěvcích nacházím mnoho společných vlastností.

Děkuji za kladné i záporné reakce.

sabča 3131 10.02.2018 16:53

Milý pane nebo paní. Buďte tak hodný/á a nepoužívejte můj nick. A nepište ty vaše bláboly. Je mi moc líto, že kvůli vám, pokud budu chtít něco okomentovat, budu se muset přihlásit, což se mi mnohdy, díky technice, nedaří. Děkuji pěkně a běžte laskavě do háje zeleného. Sabina.

Otec Fura (Anonym) 10.02.2018 09:31

Zdar Ivo.
Dle mého názoru epesní menu. Co se týče chyb co ti bylo vytčeno, myslím že byly nemístné. Je škoda že někteří lidé troufám si říct že 80% Čr je zvyklé jíst kvalitní pokrmy jen v závodních jídelnách s hliníkovými příbory a zapíjet to žlutou sodofkou. Snad jednou pochopí že se svět netočí jen u těžkých pokrmů jako například řízků a knedlovepřo. Chyba účinkujících byla že nejsou schopni pár chyb vyvážit chuťovým zážitkem. A co se týče bodování celkem humáč. Měli by jste se stydět.

anonymA (Anonym) 11.02.2018 08:05

09:31-příspěvek měl být zřejmě "ftipný", jako "fčela", takže pro mne to byl zážitek číst a hliníkové příbory jsou dávno zakázané.

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama