Jablková štrúdľa s orechami a vanilkovým krémom s čerstvým ovocím

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Martin Bartoš

Jablková štrúdľa s orechami a vanilkovým krémom s čerstvým ovocím
Jablková štrúdľa s orechami a vanilkovým krémom s čerstvým ovocím

reklama

Suroviny

1balení listového těsta
skořice
jablka
rozinky
1sáček vanilkového cukru
krystalový cukr
mleté ořechy
moučkový cukr
žloutky
rum
vanilkový pudink
mléko
čerstvé ovoce

Postup

Listové těsto rozválíme natenko. Pokrájená jablka natenko smícháme se skořicí, cukrem, mletými ořechy, rozinky a vložíme na těsto. Těsto zavineme a potřeme žloutkem. Pečeme v rozehřáté troubě na 180 °C.

reklama