Jan Jirka

Jan se živí především jako kadeřník. Cukrařina a pečení je pro něj koníček, který se stále prohlubuje. Miluje sladké a rád ho připravuje a jí. Jako dítě nechodil do školky, ale byl doma s babičkou a vždy společně pekli. Intenzivně se pečení věnuje až od účasti v soutěží Peče celá země.
Vstoupit do diskuse- 64 názorů
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Když v lockdownu zavřeli salon a nemohl se věnovat profesi kadeřníka, tak začal péct na objednávku. Na Vánoce napekl 470 kilogramů cukroví. Raději peče mono porce než dorty a rád připravuje sweet bary. Má rád moderní cukrařinu, ale i poctivou klasiku. Při pečení nedá dopustit na poctivé a dobré suroviny. Je singl a rád by v budoucnu potkal toho pravého muže. Žije sám. Jeho život se točí převážně kolem jeho práce a střídá se u něj pracovní nasazení a pracovní vyčerpání.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je 50% sangvinik a 50% cholerik.

Zájmy:
Rád cestuje, chodí do divadla a za kulturou. Baví ho sebevzdělávání a má rád jídlo. Věnuje se turistice, vysokohorské turistice a různým sportům.

Vztah k vaření:
Vaří moc rád a baví ho to.

Chutě:
Má moc rád česká jídla, ale nejčastěji vaří italskou kuchyni. Má rád prakticky vše. Mezi jeho oblíbená jídla patří koprová omáčka.

Nesnáší:
Nejí margaríny a průmyslově zpracované potraviny. Nikdy by nesnědl šneky, žáby a kalamáry.

Motto:
V životě se řídí mottem: ,,Chceš-li porušovat pravidla, pak je musíš dobře znát!‘‘

Očekávání:
Těší se, že se dobře nají a pobaví, a doufá, že nepřibere.

Vstoupit do diskuse- 64 názorů

reklama