Jana Bartlová

Téma diskuze: Jana Bartlová

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

Eda K. (Anonym) 07.05.2018 10:53

Údajně vše na vysoké úrovně, přitom používá kečup, margarín apod.
To uzené se musí bít s brokolicí. Pepřová omáčka byť z kečupu mohla být dobrá, ale asi se chuť opět bije s uzeným. Ale hlavně to chování... vařit asi umí, ale měla by se naučit respektovat názory a také pocity ostatních! U paní Jany bych ten večer asi nevydržel, vytváří neuvěřitelně negativní atmosféru.
Rádoby něco víc než ostatní... kdo opravdu něčeho v životě dosáhl a něco umí tak to nemá potřebu to všem neustále zdůrazňovat.

Eda K. (Anonym) 07.05.2018 10:59

"na vysoké úrovni " a ne "úrovně" ... automatická oprava je někdy otravná... ještě jsem chtěl dodat: obávám se, že má Jana buď nějaký komplex méněcennosti, který se snaží tímto chováním kompenzovat a nebo mizernou emoční inteligenci. Tak jako tak jí nepřeji nic špatného naopak, přeji jí ať jí účast v pořadu slouží jako možnost sebereflexe a posunu k lepšímu.

trubko1 (Anonym) 02.05.2018 17:13

Tak ten mikroprocesor je TOP.

Od Citrónka 877 (Anonym) 14.04.2018 17:13

Silně nadutá a afektovaná Jana přivítá své hosty mastnými vlasy a ve vytahaném spodním prádle, ovšem snaží se je oslnit nejen nesourodou skladbou VCHODŮ, ale také svým slovním průjmem. Používá pouze kvalitní suroviny vyvážené chuti, jako je třeba kečup, margarín, polévkové koření a psí chlupy. Hosty usadí do vykachlíkované pitevny, na obstarožní gauč a křesla, obložená olezlými kožkami. Na báječně prostřeném konferenčním stolečku nechybí nevyžehlené ubrusy a upatlané příbory....

Od Citrónka 877 (Anonym) 14.04.2018 17:14

Gumové labradorské hřebenatky, plné labradorských chlupů, servíruje v nevkusných a nevhodných miskách, položených na plátku toastového chleba. Následuje brokolico-květákový krém, zprzněný uzeným vývarem a podávaný s údajným šunkovým svítkem, jaký svět neviděl. Jako hlavní vchod ohřeje plátek uzeného masa, na který nakydá prý originální pepřovou omáčku, kterou vyrobila z kečupu, sojovky a barevného pepře, drceného v MIKROPROCESORU. Očividně netušíc, že se tato její oranžová majda k uzenému nehodí

Od Citrónka 877 (Anonym) 14.04.2018 17:15

a že jejím základem by mělo být demi-glace a pouze zelený pepř. Nafrněnému večeru už nepomohla ani příjemně zvolená zábava, ani francouzský dezert Crème brûlée. Dezert navíc nebyl podávaný v kokotkách, ale v ramekinách. Vysoká úroveň večera v domě plném vycpaných bažantů se nekonala, neb soutěžící nebyli na takové úrovni, aby ocenili, jak Jana ani neumí držet příbor. Celá večeře vyšla na 6000 Kč, protože paní si do toho zřejmě započítala i nákup mixéru značky Zepter. ...

Od Citrónka 877 (Anonym) 14.04.2018 17:15

Závěrem... Milá Jano, tím, že nakoupíš v Makru mušle svatého Jakuba, ze sebe naboba a nejlepší kuchařku neuděláš. Jsi jen nehorázně namyšlená matla.

Baruška Anonym (Anonym) 03.04.2018 15:30

Má naprostou pravdu, ale musela čekat že tam budou lidi převážně z nižších tříd......naservírovala delikatesy, které takováhle skupinka docenit nemůže...... jasný že se to nikomu nelíbilo protože má pravdu a jak viděli že je na tom líp tak hned v tom figuruje závist....

Eda K. (Anonym) 07.05.2018 11:49

Ať přemýšlím jak přemýšlím tak vůbec nevím co by se dalo paní Janě závidět. Jedině, že by někdo třeba neměl mikroprocesor? :)

Cýrková Ivana (Anonym) 05.04.2018 15:33

Jaké delikatesy, to mi nějak uniklo?

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama