Jaroslav Sapík Prostřeno! XXII (3)

Téma diskuze: Jaroslav Sapík

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Pro vstup do diskuze se prosím přihlaste ke svému iPrima účtu.
pramarcela 28.09.2020 15:02

Byli jsme U Sapíků v Klokočné před 7 lety. Příjemné prostředí, restaurace plná, bez rezervace se neobejdete, chutnalo nám. Největší zážitek bylo setkání s panem Sapíkem osobně, oblekl si svůj kuchařský oblek, zavedl nás do své kanceláře, popovídal si s námi a společně jsme se vyfotili. Moc příjemný člověk, který si nejhraje na hvězdu. Kapří krém určitě zkusíme uvařit při nějaké slavnostní příležitosti.

hekele 24.09.2020 19:50

Jirko, POEJ SE NA TO

schrankanaspammmy 18.09.2020 19:02

Jardo, TO JE VONO

pavelkova.mira 09.09.2020 14:40

Pana Sapíka mám ráda, líbí že mi, že se snese s každým a nekritizuje všechno a všechny jako třeba Pohlreich. Sleduji Sapíkovo umění v televizi a ráda se něco přiučím. Kapří krém je fantastický, dík moc za recept!

psenickajar 08.09.2020 17:30

Pane Sapík, jste můj velký oblíbenec a ráda se dívám na váš pořad na Barandově, jak vaříte s Babicou. U mě jste mistr nad mistry... Hodně štěstí...

kitty.kufrova 08.09.2020 09:29

Děkuji za nahlédnutí do vaší kuchyně, Mistře.
Ryby skoro nejím, ale váš kapří krém bych někdy chtěla ochutnat.
Celé vaše menu bylo úžasné, jen ostružinovou omáčku k hlavnímu chodu si moc neumím představit :,-)
Přeji vám i vaší paní pevné zdraví a vděčné strávníky :-)

reklama