Zeleninový salát
- zelí 1/2 ks
Head
- brambory 10 ks
Zeleninový salát
- paprika 2 ks
- okurka 1 ks
- olivový olej
Postup přípravy
- Brambory nakrájené na kostky uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Připravíme si listový špenát – osmahneme na oleji, přidáme sůl, pepř, nakonec trošku smetany. Uvařené brambory rozdělíme na dva díly. Polovinu brambor opečeme na oleji, druhou polovinu brambor smícháme se špenátem. Maso naložíme do marinády den předem. Poté maso dáme na rozpálený gril, grilujeme doměkka, aby nebylo suché.
- K hlavnímu jídlu podáváme zeleninový salát: Nakrouháme bílé zelí. Nakrouhané zelí osolíme a necháme chvíli odležet. Přidáme další ingredience, podle chuti osolíme, opepříme, přidáme ocet a olivový olej.