Kateřina Pavlíková

Téma diskuze: Kateřina Pavlíková

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

Ma Lu 25.09.2018 09:52

Hrozná kr...va!!!
O stylu oblečení a jiným věcem se raději ani nebudu vyjadřovat!

k.andrea 23.09.2018 13:24

Upřímně lituji Vás, mít ve skupině takový "*****"....

Jana 19.09.2018 19:11

A jak baštila pana cottu vegetariánka :D Nic si z toho nedělejte, nebylo to o vaření,

_Pavel_ (Anonym) 20.09.2018 20:56

A proč by neměla baštit panacottu?

Lena88 (Anonym) 21.09.2018 13:25

protoze želatina se vyrábí z kostí ze zvířat Pavle

Mary15 (Anonym) 16.09.2018 00:38

Katko, nebuďte smutná, Nikola se chovala hloupě a ti ostatní nemají na víc, než se jí chtít zalíbit. Ale jen takový postřeh, říkat pravdu je fajn, ale chce to volit slova, nenaservírovat to tvrdě, ale podat to hezky. Mějte se pěkně.

Anonymous (Anonym) 14.09.2018 08:54

Nebolo to sice navarene podla azijskej receptury, ale kto povie na thajsku kuchynu, ze moc stiplave, ten thajsku kuchni nikdy neochutnal a ani by nemal. Thajci by do toho curry svacli este dve chilli papricky a bolo by im to malo a to iste aj v tej polievke chybala stiplavost. A mna by urazilo, keby mi ako hostitelke niekto prinesie taky darcek.

PAVLA HOLUBCOVA 13.09.2018 11:22

Upřímná, to se falešným lidem nelíbí.

Michaela R. (Anonym) 12.09.2018 01:17

Zdržím se hodnocení osobních sympatií... zajímalo by mě, co bylo na tomto vaření čínského či exotického :D doporučuji, zajděte si kromě barmanského kurzu i na kurz vaření východní kuchyně... toto je Čína alá Čechy devadesátých let.

Ma Lu 25.09.2018 09:44

:-D dobře jste to vystihla!!! Palec na horu:-)

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama