Krůtí tandoori s opékanými brambůrky
Doba přípravy: nad 2 hodiny

Suroviny
800 g | krůtích prsíček |
5 | stroužků česneku |
3 cm | čerstvého zázvoru |
2 PL | oleje |
200 g | bílého jogurtu |
šťáva z půlky citrónu | |
4 | špetky chilli |
1/2 PL | koření garam masala (tandoori nebo tika masala) |
1/2 | nastrouhaného muškátového oříšku |
špetka soli |
Postup
Všechny přísady smícháme s bílým jogurtem a do vzniklé marinády naložíme maso, které jsme nakrájeli na větší kousky. Maso pečeme v maximálně rozpálené troubě nebo osmažíme na pánvi – maso během pečení či smažení průběžně otáčíme. Podáváme s opékanými brambory.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací