Krůtí vývar s nudlemi a knedlíčky

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Jindřiška Ineman Tomková

Krůtí vývar s nudlemi a knedlíčky
Krůtí vývar s nudlemi a knedlíčky

reklama

Suroviny

2krůtí krky
kořenová zelenina
nudle do polévky
petrželová nať
libeček
nové koření
bobkový list
máslo
sůl
pepř
Játrové knedlíčky:
250 gkuřecích jater
1cibule
česnek dle chuti
strouhanka
majoránka
sůl
pepř

Postup

  1. Vše dáme vařit cca na 2 hodiny. Poté scedíme a přidáme usmaženou mrkev a petržel na másle, přidáme nudle a játrové knedlíčky.
  2. Játrové knedlíčky: Játra pomeleme spolu s cibulí, přidáme česnek, majoránku, osolíme a opepříme. Dle potřeby zahustíme strouhankou a zavaříme v polévce.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!