Kuřecí játra ve slanině, švestky ve slanině, bagetka

Hosté mohli dva dny po sobě porovnat podobný předkrm. Zde ještě přibyla játra, chuťově lépe asi dopadl včerejší první chod.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Aneta Lipková

Kuřecí játra ve slanině, švestky ve slanině, bagetka
Kuřecí játra ve slanině, švestky ve slanině, bagetka

Suroviny

300 ganglické slaniny, nakrájené na plátky
500 gkuřecích jater
Reklama

Postup

Kuřecí játra očistíme. Každý kousek zabalíme do plátku anglické slaniny a naskládáme do zapékací misky. Okořeníme oblíbeným kořením. Dáme do trouby rozpálené na 230°C a pečeme 15 minut. Poté troubu zmírníme na 180°C a ještě 15 minut dopékáme. Podáváme s pečivem.

Reklama
Reklama