Kuřecí vývar
Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Suroviny
celé kuře | |
kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer) | |
1 | cibule |
petrželová nať | |
těstoviny do polévky | |
sůl | |
pepř |
Postup
Kuře umyjeme, do velkého hrnce napustíme studenou vodu a přidáme kuře. Vodu přivedeme k varu a stáhneme teplotu, necháme asi dvě hodiny probublávat. Přidáme sůl, pepř a polévkovou směs. Na pánvi osmažíme jednu mrkev na másle a po osmahnutí ji přidáme do vývaru, vaříme společně s kuřetem. Zhruba půl hodiny před koncem vaření přidáme nakrájenou zeleninu a uvaříme doměkka. Zvlášť v hrnci uvaříme těstoviny do polévky a poté podáváme s kuřecím vývarem a čerstvou petrželovou natí.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací