Kuřecí vývar s kytičkami, domácí nudle

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Jana Štaubertová

Kuřecí vývar s kytičkami, domácí nudle
Kuřecí vývar s kytičkami, domácí nudle

reklama

Suroviny

kuřecí stehno (nebo skelety a krky)
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
5kuliček nového koření
5kuliček černého pepře
sůl

Postup

Kuřecí maso dáme vařit do tří litrů vody s očištěnou zeleninou a kořením, vše vcelku a pomalinku vaříme. Jakmile bude maso měkké, vývar přecedíme a kuřecí maso nakrájíme na jemné kousky. Z mrkve, petržele a celeru vykrájíme různé tvary (já jsem zvolila jarní louku) a přidáme vše do vývaru. Uvařené nudle podáváme zvlášť.

reklama