Kuřecí závitek, zelenina

Svým předkrmem a vlastně i celou večeří sympatická paní Eva soupeře příjemně překvapila.

Doba přípravy: do 30 minut

Autor receptu: Eva Jarošová

Kuřecí závitek, zelenina
Kuřecí závitek, zelenina

Suroviny

3 kskuřecí prsa
anglická slanina
1salátová okurka
1paprika
1rajče
dýně Hokkaidó
olivový olej
2 snítkycitronového tymiánu
1 snítkarozmarýnu
2 snítkyšalvěje
Reklama

Postup

  1. Kuřecí prsa naporcujeme na velikost plátů anglické slaniny a maso naložíme do bylinné směsi v olivovém oleji (rozmarýn, šalvěj, citronový tymián). Uleželé maso spolu s anglickou slaninou srolujeme a klademe na pečicí papír na plech.
  2. Dýní Hokkaidó nakrájíme, osolíme, opepříme a lehce potřeme olivovým olejem. Poté dáme na pečicí papír spolu se zavinutými rolkami. Pečeme asi 15 minut v troubě předehřáté na 180°C. Zeleninu pouze nakrájíme a ozdobíme na talíři.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama