Lasagne

Doba přípravy: nad 2 hodiny

Autor receptu: Marek Sucharda

Lasagne
Lasagne

reklama

Suroviny

těstoviny - lasagne
cibule červená
rajčata krájená i čerstvá
mleté maso mix hovězí a vepřové
mléko
máslo
hladká mouka
mozzarella
parmezán
cuketa
sůl
pepř

Postup

Na červené cibuli si uvaříme rajčatové ragú z mixu mletého hovězího, vepřového masa a krájených rajčat. Necháme dlouho vařit, pro zhoustnutí. Bešamel připravíme tak, že rozmícháme máslo s moukou a přidáme mléko a trochu sýru, ať je to chutnější. Pak už jen do skleněné nádoby vrstvíme ragú, těstovinu, bešamel, ogrilovanou cuketu, dokud nedojdou ingredience. Na vrch zasypeme mozzarellou a parmezánem. Pečeme do zlatová na 175 °C.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!