Libor z Prostřeno! vaří zdravě a s rozmyslem. Ocení jeho hosté encyklopedický přístup ke stravování?

REPRÍZA: Libor v Prostřeno! předvede, že vařit zdravě a hlavně vyváženě je věda. Skladba svého menu bude připraven řádně vysvětlit. Ocení hosté tento přístup ke stravování, nebo se budou nudit?
Libor Pozníček
Libor Pozníček
archiv TV Prima

reklama

V pátek vaří Libor. Zdravý životní styl bere vážně. Na přípitek si připraví minerálku, kterou dávali Lence rodiče, když byla nemocná. Kamila jí připodobní chutí k tomu, že chutná stejně, jako když v nemocnici olíznete špinavou podlahu. Plus drink pro mikrobiom.

Podívejte se na netradiční, zdravý přípitek:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXIII (70): Zvláštní přípitek

Na řadě je předkrm: Komu bude chutnat jeho veganská paštika a objeví hosté, co v ní je za ingredience? Kdo ji považuje za nepoživatelnou, komu vadí marmeláda na povrchu? A dotknou se Libora výtky k jeho paštice, kterou nazvou jeho hosté houbami nasladko?

Podívejte se, jak hostům (ne)chutná:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Prostřeno! XXIII (70): Veganská paštika

Kdo ocení encyklopedický Liborův přístup k vaření? A kdo ne? Ovšem nejen to je důležité. Zásadní také je, kdo v pátek zaboduje a odnese si výhru.

Podnikatel Libor se zdravému životnímu stylu věnuje naplno. Po letech strávených v korporátech v obchodně-konzultantských rolích toužil dělat něco smysluplného a s obchodním partnerem založil a rozjel rostlinný catering a spoluvlastnil restauraci.

V posledních letech si z koníčka udělal profesi, začal se věnovat fitness a poradenství v oblasti rostlinné kuchyně a stal se osobním trenérem zaměřeným na silově-kondiční trénink. Vedle toho pracuje jako konzultant v neziskovém projektu Rostlinně, který povzbuzuje majitele restaurací k rozšíření nabídky rostlinné kuchyně a pomáhá výrobcům potravin a supermarketům při uvádění nových produktů na trh. Někdy s kolegou působí na kurzech vaření, kde jako první větu říká, že on je ten, co neumí vařit, a bude radit.

Podle Libora je nejdůležitější najít si styl, který je dlouhodobě udržitelný. Udržitelnost se týká nejen jeho návyků ve stravování, ale také planety a přírody. Snaží se kombinovat potraviny správně tak, aby měl dostatek energie pro aktivity, kterým se chce věnovat, a byl dlouhodobě zdravý. Velké části civilizačních nemocí se podle Libora může předcházet jídlem a správným výběrem potravin. Jak to tedy je s jeho schopnostmi v kuchyni? Zvládne své menu na jedničku? Uvidíte už v pátek. 

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Dívejte se každý všední den v 17:50 na Primě.

SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE

reklama

reklama