Linguine con Bottarga e ricotta mustia
Doba přípravy: do 1 hodiny

Suroviny
280 g | Linguine Gragnano |
120 g | Bottarga |
80 g | uzené ovčí ricotty |
citronová kůra | |
extra panenský olivový olej | |
máslo | |
česnek | |
chilli papričky |
Postup
Uvaříme těstoviny ve velkém množství osolené vody. Mezitím orestujeme v olivovém oleji neoloupaný česnek a chilli (obojí pak vyndáme). V již ochuceném oleji rozpustíme máslo, nastrouháme Bottargu a přidáme trochu vody z těstovin, stáhneme z ohně. Přidáme těstoviny uvařené al dente, prohodíme s citronovou kůrou a ricottou. Při servírováni na talíři zakápneme olivovým olejem, přidáme čerstvou ricottu a na tenké plátky nakrájenou Bottargu.
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací