Lokše připravené na kančím sádle, plněné domácím uzeným a kysaným zelím s opečenou cibulkou

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: David Vybíhal

Lokše připravené na kančím sádle, plněné domácím uzeným a kysaným zelím s opečenou cibulkou
Lokše připravené na kančím sádle, plněné domácím uzeným a kysaným zelím s opečenou cibulkou

reklama

Suroviny

2velké brambory
2 PLhladké mouky
1cibule
uzené maso
kysané zelí
zelí
sůl

Postup

Umyté brambory uvaříme ve slupce doměkka, poté je na struhadle nastrouháme a přidáme do mísy společně s hladkou moukou a solí. Uhněteme těsto, které následně opékáme na rozpálené pánvi vymazané kančím sádlem z obou stran do zlatova. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme okapané kysané zelí a podusíme doměkka, dochutíme. Ke konci přidáme na kostičky pokrájené uzené maso.

reklama