Lukáš Snobl

Téma diskuze: Lukáš Snobl

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Pro vstup do diskuze se prosím přihlaste ke svému iPrima účtu.
haarlot 20.12.2021 13:31

Ufrflánek no....

caddyna 11.12.2021 22:01

P.a.r.ch.a.n.t.e. ubohý!!

danabereckova 11.12.2021 20:02

Při prvním vstupu ohodnotil kolegyně jako slepice.Je to chudák.

hankerova.monika 11.12.2021 19:08

Hmmm....to mě vyrazilo dech :(
Po tom , co se rozplýval nad svíčkovou ....jen 5 bodů ...auuu , to bolí .Kde se to v těch lidech bere ? Lukáši, jsi asi dost nešťastný , zakomplexovaný , a snažíš se to přenést na ostatní.... nevyšlo ti to ;-)

howabout 11.12.2021 12:53

Nulák, ať je rád, že může být na farmě mezi zvířátky. (je mi jich trochu líto)

ivana.dron 11.12.2021 11:50

Zoufalec, o bodik mu to nevyšlo, přála jsem to Nikol

a.vahalova 11.12.2021 08:41

Nikdy jsem neslyšela o tom, že se maso u svíčkové může přepéct a karlovarský knedlík špatně vykyne, moc jste toho asi nepobral, ale toto už bylo hodně přes čáru, neumíte prostírat, ve škole jste asi hodně chyběl a nechápu, že jste studoval ve Španělsku, co?

k.zelenkova 11.12.2021 11:07

No, přepéct asi ne, ale vysušit do bezvědomí nejspíš ano. I když nám se to ještě nestalo. My děláme svíčkovou po svém, stejně jako všichni, tedy na dva-tři dny nakládáme do zaleniny, zalijeme máslem, citron k tomu. No a jako maso používáme většinou vepřovou plec, je měkčí a šťavňatější, i když je mi jasné, že opět dostanu sprduňk, že svíčková je pouze z hovězího. Ale tam nejde o maso, ale o omáčku. Svíčková jde i z králíka :D

a.vahalova 14.12.2021 07:29

S postupem souhlasím, máslo a citron, králík je super, nenadávám, říkáme tomu svíčková, i když, jak píšete....

willyxxl 11.12.2021 20:45

k.zelenkova
Přidám se do fronty ke "sprduňku", protože syn miluje "svíčkovou" s kuřecím masem, omáčku potom jen rozmixuju, dám smetanu atd., nezahušťuju moukou, k tomu si dává 5 plátků knedlíku. (•‿•)
Jak píšete, někdo dělá i z králíka. Prostě každý podle sebe (a rodiny). (•‿•)

Další příspěvky

reklama