Maďarská svatební slepičí polévka

Doba přípravy: do 1,5 hodiny

Autor receptu: Michal Žindel

Maďarská svatební slepičí polévka
Maďarská svatební slepičí polévka

reklama

Suroviny

1celá slepice
kořenová zelenina
1kedlubna
bobkový list
libeček
celý pepř
nové koření
sůl
pepř

Postup

Slepici můžeme vařit v celku nebo rozkrájenou. Vložíme slepici do hrnce, zalijeme vodou, přidáme celý pepř, libeček, bobkový list, nové koření a hojně zeleniny – mrkev, kedlubnu, petržel a celer, osolíme. Po uvaření přecedíme polévku a maso a zeleninu rozdělíme do misek. Těstoviny do polévky uvaříme zvlášť v osolené vroucí vodě.

reklama

Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!