Magdalena Polášková

Téma diskuze: Magdalena Polášková

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

Eda K. (Anonym) 07.05.2018 11:25

Velice sympatická paní. Její reakce a komentáře na paní Janu jsou naprosto úžasné! Určitě dobrá kuchařka a fajn ženská. Jen ten dezert bych asi zvolil jiný. Linecké je lepší uložené a určitě to stálo hodně času, který chyběl na ostatní chody. Divácká cena je víc než zasloužená! Jen tak dál paní Magdo, jste určitě i moc fajn babička!

samuel.hlavac 24.03.2018 20:50

mnam skoda ze nevarila mne

Nejsem RUR (Anonym) 19.03.2018 12:57

Paní Magdo, já ten "Váš týden" nesledoval, pouze jsem si pustil ten den s paní velkoinženýrkou, protože mi ho doporučili známí. Tak, jak jste reagovala na ty její inspirativní hlášky, bych řekl, že jste dobrá borka, která umí pojmenovat věci správným názvem. Přeji hodně štěstí nejen při vaření.

Magdalena Polášková (Anonym) 20.03.2018 10:10

to víte , že su borka,já mluvím jak mně zobák narostl....mně dost lidí nerozdýchá , ale mně to nevadí, nebudu ze sebe dělat pindu pro pár tisíc jak někteří jiní....já se považuju za morálního vítěze - a peníze vem čert....

obecka67 17.03.2018 17:29

Magdi držela jsem vám palce a aspoň výhra od diváků vyšla :-) Marcela z bývalé práce :-)

Magda (Anonym) 17.03.2018 21:56

Dekuju moc. Já pořád říkám že su nejlepsi.... A zdravím na Brněnskou ulici.....

Jakubpivar (Anonym) 15.03.2018 03:17

Rituško super zábava. Ale kup si nejakou kucharku. A přestaň vařit podle pejska a kocicky

anoným (Anonym) 13.03.2018 17:15

Líbilo se mi, že jste vařila v klidu. Bohužel hosté vaše snažení neocenili.
Bagetky vypadaly báječně, na salátech nejde nic zkazit. Knedlík, když se nepovedl, zaměnit za kupovaný a hotovo. Svíčková tam si nejsem jistá, zda přidané koření nepokazilo chuť omáčky. Ta má mít svou chuť i vůni i bez koření. Linecké vypadalo dobře, je-li dobré těsto, jí se hned bez zaležení.

)))anoným (Anonym) 14.03.2018 09:49

Na vaření a pečení máme hodně rozdílný pohled...pečivo bylo zřejmě i dobré - ale bagety to nebyly. Každý kuchař/ka ví, že se dá zkazit všechno - i jednoduché saláty. Kdyby se paní nezabývala nesmyslnými variantami nudlí do polévky, časově by zvládla i knedlík a omáčka má svou chuť I BEZ KOŘENÍ?!? To asi těžko, ale pravdou je, že třeba do svíčkové nemusím nacpat koření všeho druhu, že?!? ZALEŽENÍ lineckého těsta - bez komentáře.

anoným (Anonym) 15.03.2018 22:48

Tak to nebyly bagety, ale dalamánky. Nudle měla udělané dopředu souhlasím, že zbytečně moc druhů. Knedlík zvládla, nepovedl se, omáčka jen s kořením určeným pro svíčkovou bez zbytečné*****ření /divočina / navíc. Linecké bez zaležení není jedlé ??. A jak víte, že to bylo linecké. Mohly to být klidně máslové sušenky. Recept není uveden a nazvat jiné těsto lineckým se dá taky.

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama