Martin Olejník

Téma diskuze: Martin Olejník

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Pro vstup do diskuze se prosím přihlaste ke svému iPrima účtu.
jiri.fl 17.09.2022 23:39

Píšu to j iž poněkolikáté, naprosto bez odezvy. Co jsme to za národ křupanů, když
necháme hosty vyzout a oni chodí v pořadu naboso. Jsou snad režisér a lidé
kolem natáčení úplní ******?

hanka.lachmanova 17.09.2022 05:13

Nejlepší hláška za celý týden "už si nepamatuju co všechno jsem tam dal" ha ha

danajsemja 16.09.2022 21:55

Z kraje týdne mi nebyl moc sympatický, ale po dnešku mám na něj jiný názor. Milý, bezprostřední a vtipný kluk s krásným úsměvem. Myslím, že je jediný z celého týdne, komu nevadí, že vyhrál někdo jiný. Škoda, že jsem nestihla hlasování, dostal by desítku.

al.pickova11 16.09.2022 19:16

Nechápu, proč se takový jedinec hlásí-evidentně ho nebaví vařit, nepřipravoval se, neodhadoval množství surovin... prostě bezmozek, který dokáže jen kritizovat ostatní...

pansymarie 16.09.2022 19:54

Skutečně nekritizoval. Ne každému jde o to samé. Je to prostě extrovert, který se chce předvádět, i když tu věc právě moc neumí.

a.vahalova 16.09.2022 19:32

Kdyby byl bezmozek, nevystuduje vysokou, celý týden byl veselý, příjemný a nevšimla jsem si, že by kritizoval, příjemný mladý muž.

willyxxl 16.09.2022 21:20

al.pickova11
Přihlásila ho kamarádka. Viděla jsem horší blafy - pomazánku dělal normálně, jen ji málo dochutil, polévku měl moc hustou, já navíc dýni přepékám a přidávám mletý zázvor, kari a chilli, ale každý podle sebe, hlavní chod byl jen trochu obyčejný, ale já si třeba na pečeném kuřeti a šťouchačkách pochutnám, jen dezert byl jednoduchý. Aspoň má zkušenost a možná začne vařit častěji. (✯ᴗ✯)

howabout 16.09.2022 19:11

Úroveň silně klesá :-(

jan.kalac 16.09.2022 18:43

rozhledny2019 Mytí syrového drůbežího, hovězího, vepřového, jehněčího nebo telecího masa před vařením se nedoporučuje. Někteří spotřebitelé se domnívají, že mytím se odstraní bakterie a masa je pak bezpečnější, avšak všechny bakterie přítomné na povrchu masa se zlikvidují při kuchyňské úpravě při teplotě nad 71°C.

danajsemja 16.09.2022 20:19

jan.kalac ...Důvod, proč neomýt maso je jaký? Samozřejmě tou krvavou vodou nesmím zlít celou kuchyň a sebe, to je jasné. Neumím si představit dát nemyté maso do hrnce, nebo na pekáč. Brrr...

Další příspěvky

reklama