Michal Kljajić

Téma diskuze: Michal Kljajić

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Pro vstup do diskuze se prosím přihlaste ke svému iPrima účtu.
terca0071 16.02.2021 13:43

Zdravím, Michala znám osobně a za sebe mohu říct, že vařit umí. Rozhodně bych ho neposílala "jen na loupání brambor". Neříkám, že se předvedl v nejhezčím světle, ale to hold dělá prostě stres. Kolika lidem se něco nepovede. A to ani nemusíme být ve stresu. Jak už jsem psala, vařit umí. Šéfkuchař není, tudíž nemůžou lidi očekávat nejlepší a nejúžasnější jídlo jejich života. Zmrzlina..ok,mohl si s tím dát tu práci nebo vybrat jiné jídlo. Tam to trošičku podělal, ale zase klobouk dolů, za přiznání.

anezkakunstarova 15.02.2021 18:38

Ne, budeš super kuchař, a ještě k tomu pěknej. Drž se toho a dej do toho všechno!

sharka.68 15.02.2021 12:41

ten bude užitečnej na place, ne v kuchyni....

helickazd 15.02.2021 08:30

Zpočátku vypadal jako sympaťák. Jak se předvedl? Připadalo mi že nemá vlastní názor a papouškuje jenom kritiku. Vaření taky nic moc. Asi jak se tady píše, spíš dobrý "pingl".

iva.chocholouskova 15.02.2021 06:09

Typická postavička číšníka.....

kljajic.sarlota 14.02.2021 04:34

Dobrý den Všem, ano jsem jeho sestra hned ze začátku pro případné připomínky. Vyjadřování dnešní společnosti je opravdu zdrcující a odporné.Pro některé jednotlivce je asi velký problém vyjádřit svůj názor slušně a musí na sebe nechat upozornit za každou cenu. Výkon mladých
lidí v tomto pořadu zaslouží obdiv pracovat a vyjadřovat se pod tlakem režie není jednoduché a myslím si že to zvládli skvěle. Takzvaný ,,hejty,, si nechte stranou a jděte se vyjadřovat do soukromých uzavřených skupin. Děkuji

malo 13.02.2021 09:01

Michala nas.ralo, že Adam toho věděl o jídle víc a zajímal se o všechno, co v něm je a jak se dělalo. Protože Michal u některých svých chodů ani nevěděl, co v nich je a jak se dělaly :D
Křehký ego.

easy-peasy 13.02.2021 20:02

Přesně tak.

suzzy1987 13.02.2021 01:09

Jednou to bude dobrej cisnik

kristy.reznickova 13.02.2021 01:00

Kazdej nekdy nekde musel začínat!. A podle kritiky by me zajímalo malo jak by jste to uvařili vy:)? Podle mě to tu každý hrotí úplně zbytečně.. Jsou to žáci gastronomie kteří, se teprve učí. A osobně si myslím že půlka lidí co tady kritizujou by si možná vyvařila necelejch 20 bodů :)! Né každý dělá to samé každý je jiný a každý dělá něco jiného.

Další příspěvky

reklama