Mini pizza s mozzarellou a rajčátky

Vlasta nepodávala malé pizzy, ale spíš zapečené porce celozrnné bagety.

Doba přípravy: do 1 hodiny

Autor receptu: Vlasta Kohutová

Mini pizza s mozzarellou a rajčátky
Mini pizza s mozzarellou a rajčátky

Suroviny

1velká celozrnná bageta
1mozzarella
6malých rajčátek
hrst čerstvého špenátu
1 lžičkasladké sójové omáčky
olivový olej
oregano
sůl
Reklama

Postup

Bagetu rozpůlíme, potřeme olivovým olejem a vložíme do trouby rozehřáté na 200°C. Po třech minutách bagetku z trouby vyjmeme, poklademe lístky špenátu, plátky mozzarelly a rajčátek, posypeme najemno nakrájeným špenátem, oreganem a nakonec osolíme. Bagetku vrátíme zapéct do trouby na sedm minut. Servírujeme rozkrájenou na prkénku nebo talíři a zakápnutou lžičkou sladké sójové omáčky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama