Natálie Buksová

Téma diskuze: Natálie Buksová

Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi přijímají povinnosti a odpovědnost za dodržování pravidel používání webových stránek. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).

Napište svůj názor

GabrielaG (Anonym) 20.10.2018 14:07

Thermomix od firmy Vorwerk, mám ho taky

hemzackovakristyna 17.10.2018 15:00

Zjistil někdo už tu značku a typ hrnce? Děkuji

Frýdek Místek (Anonym) 15.10.2018 14:10

Hlou- pá,trap- ná,člověk,aby se za Tebe styděl,že jsi z Moravy!Než něco ze sebe vyvalíš,tak předem zapřemýšlej,tolik blbo-stí,co z Tebe vypadlo je neomluvitelné.Nedivím se,že jsi sama,inteligent o Tebe určitě nezavadí!

Anonymous (Anonym) 22.10.2018 14:17

přesně tak,kam ju postavíš,tam ju najdeš,takové telacko,no

André (Anonym) 15.10.2018 12:34

Hloupější ho člověka sem nepoznala nebyl den kdyby si se ne zeptala na něco co jsi neznala budeš takový mamanek

Jaroslav Polenský 14.10.2018 11:51

Ahoj Natálko strašně moc jsem ti držel palce a jsem moc rád,že to takto dopadlo a moc sis ty peníze zasloužila.Škoda že nejsem mladší,protože jsi mě byla od samého začátku velice sympatická,a za druhé jsi až z Moravy a já ze Severních Čech a je to přeci jenom z ruky,ale jestli máš na Facebooku profil,tak si mě můžeš přidat do přátel Jarda.

AnonymA (Anonym) 14.10.2018 23:01

No Vy musíte být materiál.Ty peníze vyhrál hrnec, ne tato ná.na hlou.pá.

co/AnonymA (Anonym) 15.10.2018 12:39

Je jedno jestli vařila Natálie ručně či v automatickém hrnec, ale vyhrát se svíčkovou z kuřete je otřesné. Nic proti kuřeti na smetaně (zelenině), ovšem nazvat to SVÍČKOVÁ
je prasárna! Jsme však v Prostřeno a zde se toleruje i třeba Sacher dort z jablkového těsta, španělské ptáčky z vepřového - za to se neodpouští kupované nudle do polévky, jiné pečivo než BAGETA je nepřípustné apod. Nemluvě o naprosté neznalosti druhů masa (hovězí oháňka, líčka)...............holt jsou to borci!!!

Anonym (Anonym) 15.10.2018 17:33

Vážená, Škoda ze hovězí ohanku neznají ani někteří lidé ve 40 a mají to vedet ve 20?

Syryn (Anonym) 19.10.2018 17:44

Kdyz varim,tak se zajimam o gastronomii trtochu hele,..ja ve dvaceti varil po slepu cokoliv...trochu snahy a je to...;-D..Cau

Další příspěvky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama