
Téma diskuze: Olga Pelichová
Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).
sympatycka pani ,jo trocu vic omastku ale za to dobry
sympaticka paní,jo trochu víc omastku vsude,ale za to dobrota,
Děkuji za tu paštiku a vyzkouším.....jen ten výstřih se nehodil,ano je to o vaření a kritika by neměla být,ale trochu soudnosti by neuškodilo.
Jako zdravotni sestra s manzelem ve zdravotnictvi, by mela vedet, ze tolik tuku ne, ze je jen nezdravy, ale zivotu nebezpecny. Nikdo nerika, ze vsichni musime byt vysportovani a jist nudne bez tuku, ale tolik sadla v pastice plus spek? Jasny, spek udela svoji chut a kachni sadlo svoji, ale ta porce/pomer! Bylo mi z toho spatne se jen na to koukat. A pak zabit dietniho kralika v tolika tuku...to nebylo restovani, ale smazeni. Jinak vse ok, i ona je sympaticka
17:36-Někdo tady stále nepochopil, že tito soutěžící chtějí předvést to nejlepší ze své kuchyně, proto jdou do soutěže vařit, alespoň většina, snad, navaří to, co myslí, že by uspělo a tudíž tak denně nejí a nevaří, proto ani nechápu, jak říkají, dnes nemám chuť, dnes bych si nedala, menu se dává dopředu a jsem v soutěži, proto mám chuť na vše a vše ochutnám, zdravotník, dělník, nebo doktor. A jak dělala králíka?, tak asi tomu rozumíte!
Klobouk dolů před tím, jak soutěžící vařila a jak jí šlo vše od ruky! Takto se v kuchyni neumí otáčet mnohdy ani žena v 50-ti letech.
Prosím o správné uvádění receptů. Zde ja např. u dezertu uvedeno, že se na polevu dává 200 g zakysané smetany a 100 g hořké čokolády. Soutěžící ovšem dávala 2 velké zakysané smetany, které měly ještě nějaká procenta navíc, tudíž rozhodně to nebylo pouze 200 g, ale cca 4x tolik (180 - 200 g mívá 1 malý kelímek). Do zakysané smetany zamíchala vanilkový cukr (ovšem nevím kolik - vypadalo to na 1 sáček), ale v receptu zde žádný cukr uvedený není.
Dále použila čokoládu na vaření (nikoliv klasickou hořkou), ovšem taky nevím kolik. Měla velké balení (myslím, že 200 g) a vypadalo to, že dala půlku, takže 100 g by souhlasilo (pokud tam potom ještě nějakou nepřidala). U přípravy korpusu říkala, kolik čeho dává, ale u přípravy polevy, bohužel, ne, tak opravdu nevím, co je správně...